SPLINE: Furniture // Hackney // Public

SPLINE is an articulation of a rule-based functional yet sculptural system that can be remodeled for different uses and site conditions.

In its present form and situation outside the EASTWEST office it manifest itself as an extension of the existing steps, currently in prototype mode.

SPLINE has a beautiful undulating surface providing support for sitting and leaning for social interaction or solitude.

The EASTWEST Team also generated the cutting list, cut the timber members by hand, and assembled SPLINE.

Location

Haggerston

Borough / District

Hackney

NET Construction Sum

£5,000

Type

Furniture Prototype

Size

2sqm

Status

Built

Conservation Area

Yes

Main Collaborators

EASTWEST Team

Year

2014

×
Please provide your name and contact email address to download our brochure.